top of page

VOORTREFFELIJKE KAASPLANKJES, ZORGVULDIG UITGEKOZEN DOOR KENNERS MET ERVARING

Ontdek de veelzijdige wereld van kaas en geniet van pure smaken. Kom langs in onze winkel!

line

Een kaassoort voor elke situatie

De veelzijdigheid van kaas kan elk gerecht net dat tikkeltje specialer maken. Een pittige cheddar voor uw omelet. Of een smeuïge Camembert om uw vingers bij af te likken. Bij Delannoye Kaashandel vindt u alleen de meest kwaliteitsvolle kaassoorten. Stevig of smeuïg? Oud of jong? Voor elk wat wils.

Geniet van de ervaring en kennis van Delannoye. Laat u adviseren, leer alle onze kazen kennen en ontdek uw favoriete soorten voor elk gerecht.

kaasschotel
kaasplanken

Kaasplank: 10,95 euro per persoon

  • Min 250 gr/pers, verzorgd met fruit, noten en dadels.

  • Ten minste 1 dag vooraf bestellen. (tel of per mail)

  • Kaasplank kan samengesteld worden volgens uw wensen

  • (blauwe schimmelkaas, harde kazen, half harde kazen, geitekaas, enz, …)

  • Variatie van brood, pistolet of stokbrood bij te verkrijgen.

Kaasplanken en kaasschotels

lijn

Breid uw smaakpalet uit met de zorgvuldig uitgekozen kaasplanken en kaasschotels van Delannoye. Met 60 jaar ervaring als kaaswinkel geniet u steevast van de beste combinaties. Zorgvuldig geselecteerde delicatessen die de kaasmakerij de wereld heeft geschonken. Overheerlijke schotels met kwaliteitsvolle kazen, aangevuld met complementaire toetsen van vers fruit, lekkere noten of heerlijke sneetjes brood.

Stel gerust zelf uw kaasschotel samen met de allerbeste producten uit ons assortiment. Kazen natuurlijk, maar ook fruit, noten, brood, charcuterie…. Een volledige culinaire ervaring! Bestel uw kaasplank en kom hem al de volgende dag afhalen. Smakelijk!

Bijpassende wijnen

lijn

Kaas zonder wijn is als een vaas zonder bloemen. Ontdek de synergie tussen een voortreffelijke kaas en een heerlijke bijpassende wijn. Een verse en zachte koeienkaas in omhelzing met een frisse Sauvignon Blanc. Of combineer uw kaasschotel met een smaakvolle Chardonnay

bijpassende wijnen

KOM LANGS EN ONTDEK DE TALLOZE HEMELSE COMBINATIES MET GESPECIALISEERD ADVIES.

bottom of page